Alpe  d'Huzes  2020

Steun ons en help kanker de wereld uit.

Met de woorden "A life changing experience"is de Alpe d'HuZes elk jaar weer een belevenis op de berg de Alpe d'Huez.

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt.  

Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2020 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kunnen we dit evenement organiseren. Alpe d’HuZes heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald.

Alle andere benodigdheden worden gratis aan Alpe d’HuZes verstrekt! 

Kankerpatiënt centraal: Bij alles wat we doen houden we het belang van de kankerpatiënt voor ogen. Vanaf 2006 is al ruim 162 miljoen euro opgehaald voor kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek, altijd in het belang van de patiënt.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. En daar zijn we ongelofelijk trots op! Zo kunnen alle donaties volledig naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

 

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?  Steun ons!

Foto's Alpe d'HuZes


Onze actie voor 2020 !!

Onze actie voor Alpe d'HuZes 2020 is dat u als ondernemer/ bedrijf een advertentie ruimte koopt op onze site.

Uw advertentie staat dan tot 8-6-2020 onder aan op alle pagina's van Sas van Gent info,  en de kosten voor u zijn € 30,00 !! (inclusief btw)

 

Van uw €30,00 gaat er maar liefs € 20.00 naar het goede doel het KWF!!

 

Alvast bedankt voor uw steun!!

M.v.g Sas van Gent info (Dirk)


Tussenstand

De tussenstand op 21-6-2019 is € 20.00

Adverteren op Sas van Gent info voor het goededoel het KWF is er al vanaf € 2,50* per maand (* bij een jaarcontract inclusief BTW). Voor meer informatie kijkt u boven in onze menu.

Advertentie ruimtes voor de KWF advertenties !!