Steun ons in de strijd tegen kanker. Actie 2023

Hierboven zit u onze spandoek actie van dit jaar (2022), deze spandoek van 3 meter breed is ook mee geweest naar de Alpe d'HuZes en hing daar in een van de bochten voor een aantal dagen, daarna is het mee terug gekomen naar Nederland en hangt nu al weer maanden op het hekwerk vlakbij de draaibrug van Sas van Gent. (gaat begin november 2022 er vanaf)

 

Maar nu gaan we weer aan de slag voor 2023 en door mij eigen kanker weet ik nog niet of ik hem ga wandelen maar dat ik er heen ga en dat ik mij ga inzetten voor het KWF dat staat als een paal boven water want ook vrijwilligers zijn hard nodig en daarom vraag ik om uw steun.

 

Maar dit keer geen spandoek maar een vermelding van uw naam of bedrijf op onze site en dit mag met logo en uw internet adres.

Ook linken wij uw internetadres door aan die van uw bedrijf zodat onze bezoekers ook gelijk naar uw website kunnen gaan, tevens gaan we u vermelden op onze pagina van het KWF, dus extra promotie voor u en uw bedrijf.

 

Wat vragen wij hier voor zult u zich afvragen, nou dat is maar € 10,00  (meer mag ook natuurlijk)

Uw vermelding laten we op onze website staan tot 30 september 2023, en ook zullen wij er regelmatig reclame voor maken voor deze actie via onze facebook site en daarnaast komt er een spandoek van "Sas van Gent info" op de Alpe d'HuZes te hangen in de week dat wij er zijn.

 

Tip : Donaties aan KWF  (Alpe d'HuZes) zijn fiscaal aftrekbaar. (ANBI-status)

 

Anoniem doneren kan ook klik dan hier.

 


Onze donateurs voor 2023

Het vrolijke Lakentje

Markt 4

4551 BK Sas van Gent

 

Bezoek deze website