Alpe  d'Huzes  2022

Steun ons en help kanker de wereld uit.

Met de woorden "A life changing experience"is de Alpe d'HuZes elk jaar weer een belevenis op de berg de Alpe d'Huez in zuid Frankrijk..

 

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’.

 

De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt.  

Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2022 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.

100% donaties naar kankeronderzoek: elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek.

Dankzij onze sponsoren en vrijwilligers kunnen we dit evenement organiseren. Alpe d’HuZes heeft geen overheadkosten, personeel of een eigen kantoor. Alleen uit de inschrijfgelden worden organisatiekosten betaald.

Alle andere benodigdheden worden gratis verstrekt aan Alpe d’HuZes stichting.

Kankerpatiënt centraal: Bij alles wat we doen houden we het belang van de kankerpatiënt voor ogen. Vanaf 2006 is al ruim 162 miljoen euro opgehaald voor kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek, altijd in het belang van de patiënt.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. En daar zijn we ongelofelijk trots op!

Zo kunnen alle donaties volledig naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

 

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?  Steun ons!

Foto's Alpe d'HuZesAlpe d'HuZes Editie 2022 zit er weer op.

Alpe d'HuZes editie 2022 is weer voorbij maar denk er nog elke dag aan terug.

Er is door ons dit jaar  € 2372,00 opgehaald en dit gaat allemaal naar het KWF voor onderzoek, hulp, nazorg en nog veel meer projecten van het KWF.

 

Dit bedrag is mede mogelijk gemaakt door diverse bedrijven die mij steunen en deze wil ik via deze weg heel erg bedanken. 

  

Ik had dit jaar (2022) twee spandoeken op de Alpe d´Huez hangen, de eerste spandoek hing in bocht 13 en de tweede in bocht 8.

Op deze spandoeken stonden alle bedrijven, firma's en personen die mij hebben gesteund.

 

Zie hieronder.

Ruim 270 euro opgehaald met onze AH actie !!


U wilt gewoon iets doneren, klik dan hierboven, elke euro is er een.

Alvast heel erg bedankt. 

M.v.g. Dirk & Mirjam

Sas van Gent infoBedrijven \ firma's \ personen die mij hebben gesteund in 2022.

De eindstand van de 15e editie (2022) van Alpe d'HuZes heeft het fantastische bedrag van € 16.255.499 opgeleverd.

Iedereen heel erg bedankt.!!


Wordt nu een vriendje voor een tientje en krijg een leuke design sleutelhanger cadeau. Voor meer informatie kijkt u boven in onze menubalk en klik op de 10 euro knop. Hier het overzicht van onze vriendenlijst: - De Meulekar - Bakkerij de Bruijne - Scheldestore - Met de pot mee - Pedicure & Beauty Salon Myrthe - Online Pandjeshuis Quipor